Maatwerk
tot in de puntjes
Menu
opdrachtgevers
LinkedIn

Elke personeelsvraagstuk is uniek en kent zijn eigen complexiteit. Daarom staat maatwerk voor mij voorop. 

Om de beste match voor u als werkgever te kunnen realiseren, wil ik daarom uw organisatie, de mensen en cultuur goed leren kennen. Ook uw visie, strategie en doelstellingen zijn voor mij van groot belang. Uiteindelijk zoek ik niet alleen de kandidaat met de juiste competenties, achtergrond en ervaring, maar veel belangrijker, ook met het juiste DNA en de persoonlijkheid die past binnen uw organisatie.

De klant is en blijft centraal en krijgt de volledige aandacht die hij verdient. Ik zie mezelf als een verlengstuk van uw organisatie. Per opdracht spreek ik een duidelijk tijdspad met u af. Daarnaast coördineer ik de kennismakings- en vervolggesprekken voor u als opdrachtgever en de kandidaat. Gedurende het gehele traject houd ik u wekelijks op de hoogte van de status en voortgang van het werving- en selectieproces wat uiteindelijk leidt tot een succesvolle invulling van uw personeelsvraagstuk.

1. Intakefase

Voor een succesvolle invulling van uw personeelsvraagstuk is de intake fase cruciaal. Ik start met het voeren van meerdere gesprekken met diverse mensen binnen uw organisatie. Om zo zorgvuldig te achterhalen wat uw wensen, eisen en verwachtingen zijn en welke toegevoegde waarde de kandidaat moet hebben die u zoekt.

Samen bepalen we vervolgens het profiel van de ideale kandidaat, inclusief de daarbij behorende competenties en stellen we vast wat de beste strategie is om de juiste kandidaat te vinden.

Vanzelfsprekend worden alle opdrachten discreet behandeld en kunt u aangeven welke targetbedrijven niet benaderd mogen worden.

2. Search & Selection fase

Tijdens het uitgebreide searchtraject richt ik me op latent werkzoekenden. Deze potentiële kandidaten zoek ik door middel van doelgericht hunten in de markt en het inzetten van mijn uitgebreide netwerk.

Het selecteren van de juiste kandidaat vindt altijd plaats via een zeer uitgebreid diepte-interview. Hierbij hanteer ik de STAR (Situatie-Taak-Actie-Resultaat) methodiek. Ik selecteer kandidaten op basis van hun competenties, achtergrond, ervaring en persoonlijkheid. Het is voor mij essentieel dat ik het “yes”-gevoel krijg bij een kandidaat zodat die ook past binnen het DNA van uw organisatie. Alleen dan zal ik de kandidaat aan u voorstellen.

Sluiten