Maatwerk
tot in de puntjes
Menu
kandidaten
LinkedIn

Kandidaten

Iedereen komt in zijn carrière een keer op het punt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Elke kandidaat is uniek en kent zijn eigen verhaal. Daarom staat bij mij ook voor jou maatwerk voorop.

Ik breng je in in contact met de voor jou juiste organisatie en vacature.

Het gaat je nieuwe werkgever – en mij – om de mens achter jouw CV. Daarom hebben we eerst een zeer uitgebreid interview waarbij we samen dieper ingaan op jouw achtergrond, competenties, ambities en voorkeuren. Ik wil tot in de haarvaten begrijpen wat jij zoekt en welke functie, organisatie en cultuur het beste bij jou past.

Daarnaast word je vanzelfsprekend uitgebreid geïnformeerd over de functie, branche en organisatie en de mogelijkheden om je daar verder te ontwikkelen. Vervolgens zorg ik voor een professionele en overtuigende presentatie van jou bij de opdrachtgever.

Je kunt van mij een professionele begeleiding en een gedegen advies verwachten gedurende het gehele traject. Ik coördineer de kennismakings- en vervolggesprekken tussen jou als kandidaat en mijn opdrachtgever. Ook houd ik je wekelijks op de hoogte van de status en voortgang van het werving- en selectieproces. Nadat de keuze is gemaakt voor jou als kandidaat, stemmen we gezamenlijk de arbeidsvoorwaarden en startdatum af.

Gedurende het gehele traject kun je van mij een open, transparante, discrete en respectvolle samenwerking verwachten. Ik wil ook het beste voor jou als kandidaat, ook jij bent mijn klant.

Interesse? Bel of mail Nicole Schipper

Sluiten